Barion Pixel

Szerezz 500 forint értékű Munch Money-t! – Promóció szabályzata

Bevezetés

Egy nagyon izgalmas kampányba szeretnénk bevonni titeket! Most lehetőséged van arra, hogy ingyen Munch Money-t szerezz a márciusi muncholásaiddal. Nincs más dolgod, mint legalább négyszer rendelni március 16. és március 31. között, cserébe mi pedig megjutalmazunk 500 forint értékű Munch Money-val április 1-jén. 


Megnézem a munchokat!

Promóció szabályzata

Hogyan működik a március végi kampányunk?

  1. Rendelj legalább négy munch-ot március 16. és március 31. között. Fontos, hogy nem a munchok számát nézzük, hanem a leadott és teljesített rendelések számát, így legalább négy rendelést kell leadnod a megadott időszakban.
  2. Ha március 31-ig megvan a legalább négy rendelésed, akkor április 1-jén feltöltjük a Munch pénztárcádat 500 forint értékű Munch Money-val. A Munch Money-t két hétig, azaz április 14-ig tudod felhasználni bármilyen munch-ra.  

Hogyan használd fel a Munch Money-t?

  1. Lépj be a Munch profilodba.
  2. Válaszd ki a számodra szimpatikus munchot, majd menj a pénztárhoz.
  3. A pénztárnál érvényesítsd a Munch Money-t. Fontos, hogyha jóváhagyod a Munch Money használatát, akkor a rendszer úgy érzékeli, hogy felhasználtad, függetlenül attól, hogy végül tényleg kifizeted-e a munchot vagy sem! Ugyanakkor ebben az esetben sem veszik el a jutalmad; egy olyan értékű kuponkódot kapsz, amennyi Munch Money-t elhasználtál, ezt az online felületen elérhető Kuponok menüpont alatt találod majd. (A kedvezmény nem átruházható, tehát csak az adott profillal használható fel.)
  4. Menj el a munchodért és élvezd az ételmentés örömét!

Ha további kérdésed lenne a kampánnyal vagy a Munch Money-val kapcsolatban, akkor az [email protected] e-mail címen tudsz minket elérni. 

Jó ételmentést!

Kategóriák: Uncategorized