Feleslegből bevétel, egyszerűen!

A Munch.hu egy platform, amin keresztül éttermeknek, pékségeknek, boltoknak és szállodáknak segítünk értékesíteni az el nem adott ételeket.

Rólunk

A Munch.hu egy platform amin keresztül éttermek, pékségek, boltok és szállodák értékesítik az el nem adott ételeket. A felület segítségével nem csak plusz bevételt és új vásárlókat szerzel, hanem környezettudatos márkát is építesz.

Segítünk értékesíteni az el nem adott ételeket

Építsd a márkádat

Megkülönböztetheted magad versenytársaidtól, ezzel előnyre tehetsz szert a piacon

Védd a környezetet, könnyedén

Világszerte több, mint 68 000 üzlet már tesz az ételpazarlás ellen. Csatlakozz te is!

Veszteségből bevétel

Extra bevételre tehetsz szert az el nem adott ételek értékesítésével

Meglepetés Munch

Bármit belerakhatsz, ami jó minőségű és nem került eladásra. A Munch tartalma teljesen rád van bízva

Ingyenes csatlakozás​

A platformra való regisztráció teljes mértékben ingyenes, gyors és egyszerű

Gyors és könnyű használat​​

Kevesebb, mint 1 perc alatt feltöltheted az el nem adott adagok számát applikációnk segítségével!

Pékségeknek és Cukrászdáknak

Éttermeknek és Hoteleknek

Élelmiszerboltoknak

Szeretnél környezettudatos brandet építeni?

További információkért vedd fel velünk a kapcsolatot!

Rólunk írták…

Sajtómegjelenések

A Munch.hu az ételpazarlás komplex problémájára talált megoldást. A Munch.hu alapítói egyetemi hallgatók, akik megosztották velünk, hogyan született meg a startup alapötlete, mire figyeltek a projekt előkészítésekor, milyen lelkülettel dolgoztak, és milyen hosszú távú célokat szeretnének még elérni a Munch.hu platformmal. Inspiráló történetük mindenkiben felébresztheti a környezettudatosságot.
Lázár Fruzsina
Mivel hozzá vagyunk szokva a nagy választékhoz, az éttermek, pékségek kénytelenek nagyobb kínálatot biztosítani, mint amekkora a kereslet, ebből kifolyólag szinte mindig sok értékes étel marad meg a nap végén, ami gyakran a szemétbe kerül. Erre a problémára találtak egy megoldást a Muncs.hu alapítói.
Jánoska Rita
Nemrég megjelent egy weboldal és applikáció is Muncs névvel, amelyet a Corvinus Egyetem három hallgatója indított el. Lényege, hogy néhány kattintással le lehet foglalni a különböző éttermek, pékségek csomagjait. Ezeknek tartalma meglepetés, hiszen nem lehet pontosan meghatározni előre, hogy mi fog megmaradni aznap. A megvásárolt ételeket egy meghatározott idősávon belül lehet személyesen átvenni, ezzel megmenthetünk egy adag ételt a kidobástól.
Szilágyi Anna

Gyakori Kérdések

A Munch egy platform, amin keresztül éttermek, pékségek, boltok és szállodák kedvezményesen értékesítik az el nem adott, de jó minőségű ételeket. A Munch.hu-val könnyedén tehetsz az ételpazarlás ellen, úgy hogy jókat eszel – jó áron! A Munch.hu elérhető a böngészőből és a telefonos alkalmazás segítségével – ezeket a visszajelzések alapján folyamatosan fejlesztjük, hogy számodra minél egyszerűbbé tegyük az ételmentést!

A Munchok olyan csomagok, melyek meglepetés ételeket tartalmaznak. Ezeket a csomagokat 40-70%-os árengedménnyel lehet értékesíteni. Az általad létrehozott Munchba bármilyen el nem adott, de jó minőségű étel belekerülhet.

Amikor feltöltesz egy Munchot, azzal lehetőséget adsz magadnak arra, hogy értékesíts egy terméket ami egyébként kárba menne és ezáltal veszteséget termelne. A Munch eladása pótolja a kiesett bevételeid, mindeközben PR értéket kínál, hiszen a platformon való megjelenés azt mutatja, hogy üzleted elkötelezett a pazarlás csökkentése iránt.

Nem! A csatlakozás és a Munch feltöltése teljes mértékben ingyenes a partnereinknek. A platformunk fenntartását és fejlesztését az eladott csomagok utáni alacsony mértékű jutalékból fedezzük. Emellett minden értékesített Munch után tranzakciós díjat számolunk fel.

Pár kattintás az egész! Partnereink és dolgozóik egy külön erre a célra kialakított kezelőfelületen keresztül adhatják meg, hogy hány csomagot tudnak értékesíteni aznap.

Nem! Annyi csomagot ajánlanak fel a résztvevők, amennyit akarnak! Csak akkor kell használni a platformot, amikor felesleges étel marad.

Akármikor van lehetőség elérhetővé tenni egy csomagot, viszont javasoljuk, hogy az átvételi időpont előtt minimum 3 órával történjen meg, hogy legyen ideje a vásárlóknak tervezni vele.

A partnerekre van bízva! Akármi, ami nem került eladásra, de még friss és fogyasztható, mehet bele. Akár előre lehetséges feltölteni egy csomagot, ha várható hogy lesz maradék. Az irányelv, hogy minimum 40%-os leértékelése legyen a termékek eredeti árához viszonyítva.

Érdeklődés

+36 20 516 3060

Most regisztrálnál?

Amennyiben minél hamarabb el szeretnéd kezdeni a Munch.hu használatát, lehetőséged van az azonnali regisztrációra. A regisztrációt követően akár már fel is töltheted az első Munchodat, ami annak jóváhagyása után elérhető lesz a honlapon.

Amennyiben ezzel kapcsolatban segítségre lenne szükséged, vedd fel velünk a kapcsolatot és mi 24 órán belül válaszolunk kérdéseidre.