Barion Pixel

Köszöntünk az Ügyfélszolgálat oldalon! 💚

Itt találod Munch hűséges chatbotját, Zsófibot-ot! 😊 Ez a csodálatos kis chatbot a segítségedre lesz, amikor problémával találkozol vásárlásaid során a Munch-on, vagy ha bármilyen más kérdésed merül fel.

Miért is olyan különleges a Zsófibot? Nos, először is, mert segít összegyűjteni minden fontos információt, amire a MunCsapatnak szüksége lehet. Ezután a kérdésedet azonnal továbbítja egy csapattagnak, aki a segítségedre lesz.

Emellett a Zsófibot minden hétköznap 10:00 és 19:00 óra között készen áll arra, hogy összekössön egy elérhető csapattaggal, aki azonnal segítségedre lesz egy élő csevegésben, ha problémával találkozol a vásárlás során. Legyen szó a rendeléseddel kapcsolatos problémáról, vagy a visszatérítésekkel kapcsolatos kérdésekről, a Zsófibot mindent megtesz annak érdekében, hogy gördülékeny és kellemes legyen a Munch-on történő vásárlásod.🙏

Amikor épp nincs elérhető csapattagunk, akkor is nyugodtan kezdj bele a csevegésbe és amint elérhetőek leszünk, már a MunCsapatnak szükséges információk és adatok tudatában tudunk neked segíteni.

Ne habozz használni a Zsófibot-ot, amikor bármilyen segítségre szükséged van. Csak kattints az jobb alsó sarokban található chat ikonra, és azonnal választ kapsz a kérdésedre vagy segítséget a problémádhoz. A Zsófibot mindig itt van, hogy segítsen és gyorsan válaszoljon a vásárlásoddal kapcsolatos kérdéseidre! 💚