Barion Pixel
Akció!
Cafe Memories Péktermék Munch
2500 Ft1500 Ft -40%
Elfogyott
🥗 A meglepetés Munchban a Cafe Memoriesból menthettek meg édes, sós péktermékeket, szendvicseket az aktuális kínálatnak megfelelően.

Kérlek saját ételhordóval érkezz, így még többet tehetsz a környezetért! 🌱

🌍 Köszönjük, hogy te is teszel a pazarlás ellen, oszd meg másokkal is a Munch-ot és az ételmentés örömét!

🎁 A partnereinknél változó, hogy milyen termékek várnak megmentésre, ezért minden csomag tartalma meglepetés! A csomag pontos tartalma az adott napi készlettől és forgalomtól függ, így az átvett Munch csomag tényleges értéke eltérhet a feltüntetett értéktől! Erről bővebben ITT olvashatsz.

📍Hol van a Munch?

Ha kíváncsi vagy, hogy mások mit kaptak itt, lépj be az Ételmentők Facebook csoportjába, és nézd meg!
👀 Belépek!
🤧Összetevők és allergének

További információk

Kerület

XIV. kerület

Város

Budapest

Csomagolás

Hagyományos csomagolás, Saját doboz

Mindig szuper munchokat kapunk, általában bundás kenyér szendvicset és valamilyen édes pékárut. Ár érték arányban nagyon megéri.

A legszuperebbek! Rendkívül barátságosak, a péksüteményük, szendvicsük isteni!!

2 fullos töltött bundás kenyeret és péksüteményeket kaptunk, nagyon finom volt minden.

egyszerűen mennyei volt 🙂

Nagyon jó munchot kaptam. 3 szendvics és két croissant volt benne. Alapból is sokat járok a helyre, mert nagyon finom szendvicseket lehet szerezni.

Jó minőségű péktermékeket árulnak, nap végén is élvezhető volt a croissant és a mini szendvicsek is. Utóbbiakba egy picit több feltét mehetett volna, de ezt már csak apró betűkkel írnám.

Finom és bőséges Munch, kedves kiszolgálás!

Nagyon finom szendvicseket kaptam, kedves kiszolgálással. Ajánlom a helyet Munch nélkül is.

Három péksütemény és egy bundikenyér, finom volt mind, megérte.

Minőségi és nagyon finom szendvicsek, tuti törzsvásárló leszek!

Imádjuk az itteni bundikenyeret és most volt a Munchban is! A kiszolgálás mindig nagyon kedves, Munch nélkül is ajánljuk a helyet , mindenképp jár az 5 ⭐️.

1500 Ft-ért 2 bundáskenyér és egy mini kakós csiga kb. vicc kategória. Nagy csalódás….

Nekem ma 3 nagyon finom, nagyon minőségi szendvics jutott! Szerintem teljesen megéri. Amúgy már 2 szendviccsel is bőven kijött volna a Munch összege és azzal is elégedett lettem volna bőven. 🙂

Eddig kétszer muncholtam itt. 5-5 szendvicset/péksütit kaptam. Kedves kiszolgálást és minden finom volt!

1500 Ft-ért többet vártam. Kaptam 1 citromos croissant-ot, 1 téliszalámis kiflit és 1 mini tojásos, “baconos” zsemlét (a bacon az egy mócsingos miniatűr szeletke volt, amit kidobtam belőle). Nagy csalódás volt, 500 Ft/db-ért veszek máshol jobbat.

2 munch fejében öt, főként tojásos és sajtos szendvicset kaptam. Egy zsömle méretű szalámis; egy háromszög, perectésztájú péksüteménybe töltött tojás, egy kis szalonnadarabbal; egy teljes kiőrlésű croissant caprese szendvics és két sajttal töltött bundáskenyér. Volt mindegyikben egy kis paprika, zöldek. Egy remek, hangulatos hely, minőségi péksüteményekbe voltak töltve, nagyon finom a kávé is. Nekem személy szerint nem ér 600 Ft-ot egy-egy ilyen szendvics a nap végi ételmentő akcióban, hogy ezekért külön elmenjek.

Két péksüteményt és egy szendvicset kaptam. Nagy csalódás volt. Nem érte meg.

Kedves kiszolgálás, napsütötte stílusos helyen, minőségi szendvicsek maximális pontszámot érdemel.

A meglepetés csomag isteni volt, köszönöm! 🙂

Gyakori vendégek vagyunk itt, így jó ötletnek tűnt az első Muncholást itt megejteni. Két Munchot vettem, ezekben volt összesen 2 nutellás palacsinta, egy “egyszerűbb” szendvics (sonkás) és 3 “extrásabb”. Külön öröm volt, hogy az utóbbiak között volt a férjem kedvence és az enyém is.
Mivel az aznapi maradékot kaptunk, így értelemszerűen kicsit szárazabb volt már a pékáru, de másnap reggel fél perc mikrózás után pont olyanok voltak, mintha frissek lennének.
Összességében nagyon megérte 🙂

a kedvenc tojasos muffinom volt benne, ket palacsinta, egy crossaint es egy turos batyu. kedvenc helyem egyebkent is, igy sem csalodtam

A legkedvesebb muncholdám. Vagy jól járok,vagy nagyon jól járok. A mai 2 munchért 3000 ft-ot fizettem,de több,mint 6500 Ft volt az értéke. Korábban még jobban jártam. Imádom!

4 szendvicset kaptam, mind nagyon finom volt.

2 kifli szendvics egy tojásos sajtos bundáskenyeres szendvics és egy töltött croissant volt a csomagban.

4 finom szendvics,egy croissant es egy turos batyu volt a csomagban 🙂

Ma 2 munchot foglaltam megint. Nagyon kedves lány fogadott, s elmondta, hogy ma kaptam pár plusz dolgot is:)))) 2 édes pékárú és 8 ilyen- olyan, finomabbnál finomabb szendvicshez jutottam! Mind nagyon finom!

Egy előre összeállított csomagot kaptunk, amely tartalmazott 2 db háromszög szendvicset, 1 db mogyorókrémes croissantot, és 1 db további szendvicset. A kiszolgálás kedves volt, nekem megérte. 🙂

Kedves kiszolgálás! Csomag összekészítve várt. 1 munch: 1 db croissant szendvics és 2 db francia háromszög (vajas leveles) szalonnás tojás szendvics. (Ez utóbbi nagy kedvencünk!)

szuper csomagot kaptam:)

2 munchot vettünk, kiszolgálás nagyon kedves volt, adagok elképesztően jók.

3 édes croissant, 1 túrós batyu, 3 tojásos szendvics.. a túrós batyu még langyos volt.. tökéletes

Mindig minden tökéletes!

Eddigi tapasztalataim pozitívak voltak, de ma két édes croissant kaptam, amit 900 Forintért kevésnek találtam.

1 kakaós csiga, 1 csokis croissant és 1 túrós péksütemény.
Minden rendben ment.

Nagyon kedves kiszolgálás és több péksüteményt is kaptam amik isteni finomak.

Nagyon bőséges csomagot kaptam; 2 szendvics, 2 túrós batyu, 1 kakaós csiga és 1 csokis croissant. Kedvesek voltak a kiszolgáló csajszik, még biztos meg fogom látogatni ezt a helyet 💛

Többször vásároltam már náluk, mindig elégedett voltam, de legutóbb 1 édes és 1 sós croissant kaptam. Az előző csomagokhoz képest ez most csalódás volt.

2 édes töltött croissant, egy házi jellegű túrós táska.

Megint minden korrekt.

(szerintem) korrekt ár/érték arány, kedves kiszolgálás, ajánlom!

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.