Barion Pixel

Pályázati azonosító: 2020-1.1.4-STARTUP/BNL-006

Projekt címe: Munch – Partner élmény és platform fejlesztése, új partnerek bevonása – Partner applikáció és dashboard továbbfejlesztése, bevont partnerek számának skálázása és országosan kiterjesztése

Startup neve: Munch Europe Kft

Projekt szerződött támogatási összege: 39,200,000 forint
Projekt szerződött összköltsége: 49,000,000 forint

Projekt megvalósítási időszaka: 2022.03.01-2023.06.30.

Projekt rövid összefoglalása:

A Munch Europe Kft lehetőséget látott arra, hogy egyszerűsítse a partnerkezelő felület menüstruktúját és a csomagfeltöltő interfészt, ami lehetővé tette a partnereink számára a gyorsabb és hatékonyabb munkavégzést. A kódbázis tisztításával növelték a rendszer hatékonyságát, ami elősegítette a stabilabb működést és a gyorsabb fejlesztési ciklusokat.

Ezen túlmenően, a projekt során kiemelt figyelmet fordítottak a partnerhálózat bővítésére, amelynek köszönhetően új partnerek, mint például a SPAR, csatlakoztak a kezdeményezéshez. Ez jelentősen bővítette az élelmiszermentési lehetőségeket és erősítette a Munch piaci pozícióját. A fejlesztések nem csak a meglévő felhasználói bázist szolgálták ki jobban, hanem új ügyfélköröket is megnyitottak a vállalat számára, így támogatva a társadalmi és környezeti fenntarthatósági célok elérését.

Ezek a lépések együttesen hozzájárultak a Munch üzleti modelljének erősítéséhez, lehetővé téve a vállalat számára, hogy hatékonyabban csökkentse az élelmiszerpazarlást, növelje a felhasználói elégedettséget és bővítse piaci jelenlétét.