
Júniusban szezonális gyümölcsök – Főszerepben a cseresznye

Munch Money és Munch Tárca szabályzat

Vásárolj Munch bérletet és takaríts meg még többet!

Májusban szezonális zöldségek és gyümölcsök receptekkel – Eper, ribizli és málna

Bevezetés Adott a világ egyik legnagyobb bútorháza, egy világméretű probléma és tíz világhírű séf. Az eredmény pedig egy online receptkönyv,
Bevezetés Mivel a Munch egyik legfőbb tulajdonsága az, hogy nem tudjuk éppen mi fog a csomagban rejtőzni, ezért néha kihívást
Bevezetés Ahogy az előző cikkünkben is mondtuk, a téli hónapok nem a friss szezonális zöldségekről és gyümölcsökről híresek, de azért ekkor
Bevezetés A farsangi időszak elengedhetetlen kelléke a fánk. Legyen szó csöröge fánkról, túrós fánkról, spanyol churrosról vagy esetleg olasz bomboloniról.
Bevezetés A városi zöldfelületekre gyakran csak szép dekorációként tekintünk, pedig a fák ennél sokkal többet jelentenek, hiszen számos gazdasági és
Bevezetés A hideg januári időben ki ne vágyna egy ínycsiklandó, könnyen elkészíthető levesre? Habár ebben a hónapban nincsen annyi szezonális
Bevezetés A házi készítésű ajándékok mindig magukban hordoznak egy olyan extra szeretetet, ami a boltban vett meglepetésekben nincsen meg. A
Bevezetés Novemberben, amikor már négykor sötét van, és sokszor délelőtt is elbújnak a napsugarak, a gyümölcsök és a zöldségek nemcsak
Bevezetés Szinte nincsen olyan ember, aki legalább egyszer ne álmodozott volna arról, hogy nyit egy Michelin csillagos éttermet, vagy egy
Bevezetés A fenntartható életmód a jelenünk kulcsfontosságú tényezőjévé vált. Próbálunk nem egyszer használatos zacskókkal vásárolni, műanyagpalackos üdítő helyett inkább saját
Bevezetés Regionális, szezonális, hulladékmentes, víz- és energiatakarékos – többek között ezek jellemzik a fenntartható vendéglátást. Manapság már nem feltétlenül elég
Bevezetés Habár a szupermarketekben a fűszerkeverékek széles tárházából választhatunk, egy idő után unalmassá válhatnak. Nem beszélve arról, hogy az otthon
Bevezetés Az ősz első hónapjában, mikor minden egy kicsit hűvösebbre, borúsabbra és esősebbre fordul, a termőföldek csak úgy ontják magukból
Bevezetés A komposztálás a konyhai hulladék leghasznosabb felhasználása. Értékes szerves anyagot állítunk elő és teljesen kiiktathatjuk a műtrágyák használatát. Könnyű
A tökéletes kukorica kiválasztásától, a főzésen és a grillezésen át, a csuhé felhasználására is mutatunk tippeket.
Bevezetés A nyár beköszöntével előkerülnek a grillsütők, hiszen nincs is jobb egy szabadtéri sütögetésnél, akár otthon a kertben, akár nyaralás
Bevezetés A nyári nyaralás alatt gyakran elfelejtjük, hogy a kikapcsolódásunk közepette a környezetünkre is figyeljünk. A tengerparton hagyott szemét, a
Bevezetés Már tavasz óta tapasztaljuk, hogy idén minden egy kicsit később van. Hosszúra nyúlt téli időszak után az átlagosnál hűvösebb
Bevezetés Az olajpálma az a növény, amit biztos, hogy te is eszel, veszel, naponta használsz. Ott van a tányérodon, a
6+1 alternatíva az egyszer használatos műanyagok helyett A globális felmelegedés jelentős része a csomagolások által okozott környezeti terhelésnek köszönhető, nem
Bevezetés A csomagolt élelmiszereken kétféle jelölést láthatunk, amelyet a fogyasztók többsége nem is különböztet meg. Pedig kis figyelemmel évente akár
Hatékonyha második rész, Farkas Richárd séffel főztünk “Az Őrségben minden szer a Pajtába vezet” – éppen ezért mi is arra
Bevezetés A Húsvétról általában a hímes tojások, a kalács és a sonka jut eszünkbe. Habár egyszerű dolognak tűnik, tökéletes húsvéti
Bevezetés Ha Franciaországra gondolunk biztosan szóba kerül a kifinomult francia konyhaművészet. A macaronok, a baguette-ek és az ezernyi ínycsiklandozó édesség
Bevezetés Napjainkban a klímaváltozás, az iparszerű mezőgazdasági termelés kedvezőtlen hatásai miatt a gazdálkodás és a fogyasztás terén egyre fontosabbá válik
Bevezetés Az egész világon ismert, egyik legnépszerűbb gyümölcs, amely jó alkalmazkodóképessége miatt, szinte minden égöv alatt megterem. Az almát már
Bevezetés A Highlights of Hungary idei jelöltjei között nagy hangsúlyt kapott az élelmiszeripar, ahonnan számos jelölt került ki. Marsalkó Dávid,
Bevezetés Ahogy Fördős Zé is mondaná, “A főzés divat, stresszoldás, a kreativitás kiélése, szexi tevékenység, ezek így mind együtt”. Éppen
Bevezetés A mikrozöldek otthoni termesztése hihetetlenül egyszerű – nem kell hozzá semmilyen speciális felszerelés, se kertészeti háttér. A friss mikrozöldek
Bevezetés A Hungarian Business Leaders Forum (HBLF) és a köztársasági elnök által létrehozott Kék Bolygó Klímavédelmi Alapítvány (KBKA) összefogott, hogy
Bevezetés Magyarországon több, mint 15 ezer hajléktalan él. Habár a hajléktalanok 60%-a rendszeresen kap szállást hajléktalanszállókon, sokszor nem jut elegendő
Bevezetés Évente 200 millió ember számára elegendő maradékot hagynak az asztalon Kínában – a pazarlás ellen több fronton is harcot
Bevezetés Napjaink legégetőbb problémája a klímaváltozás. Az elmúlt száz évben több, mint 1 fokkal nőtt meg az átlaghőmérséklet, és eddig
Bevezetés A zöld befektetések már régóta nagy népszerűségnek örvendenek. A gazdasági haszon mellett az etikai szempontok is meggyőző érvek lehetnek.
Bevezetés A karácsony az év legmeghittebb időszaka – mikor az egész család együtt ünnepel, a gyerekek ámulattal nyitják ki a
A napi vízigényünk kielégítésének majdnem felére feleslegesen használunk ivóvíz tisztaságú vizet. Ha elzárnád a csapot, amikor nem használod, évente akár
Interjú a Greenstic megálmodójával A csomagolás szinte az életünk minden területén ott van. Az előrecsomagolt ételektől kezdve, a műanyag palackokon
Még csak alig 5 hónapja indultunk és a Munch máris meghódítja a második legnagyobb magyar várost: Debrecent. Reméljük ti is
Mi is az Munch? Ha az ételpazarlás egy ország lenne, akkor az üvegházhatású gázok szempontjából a 3. legnagyobb lenne a
Iratkozz fel a hírlevélre, hogy elsőként értesülhess a rendszeres kuponokról és az exkluzív munchos eseményekről 🎊 !
Bevezetés Juhé! Most, hogy eljött a nyár első hónapja, igazi frissítő nyári finomságok kerülhetnek az asztalra anélkül, hogy több ezer
Mi az a Munch Money? Mi az a Munch Tárca? A Munch Money a Munch-on használt fizetőeszköz, melyet nem lehet
Bevezetés Sokat gondolkoztunk azon, hogy hogyan tehetnénk még könnyebbé a rendszeres muncholást. Ekkor született meg a Munch bérlet ötlete. A Munch
Bevezetés A tavasz utolsó hónapja rengeteg finom szezonális zöldséggel és gyümölccsel van tele, így ezt a cikket külön öröm megírni.
Bevezetés Egyetek és nyerjetek! címmel a Munch, magyar ételmentő platform és az Edenred Magyarország, a hazai juttatási szektor 29 éve
Bevezetés Most, hogy végre beköszöntött a tavasz, egyre több zöldség és gyümölcs lesz szezonális, így sok-sok finom, tápanyagdús és környezetkímélő
Bevezetés Legyen minden nap a Föld napja! Az április 22-ei Föld napja alkalmából egy két hétig tartó kedvezménnyel készültünk nektek.
Bevezetés Most, hogy végre beköszöntött a tavasz, egyre több zöldség és gyümölcs lesz szezonális, így sok-sok finom, tápanyagdús és környezetkímélő
Bevezetés Egy nagyon izgalmas kampányba szeretnénk bevonni titeket! Most lehetőséged van arra, hogy ingyen Munch Money-t szerezz a márciusi muncholásaiddal.
Értesülj elsőként a legfrissebb hírekről és csemegézz a többiek Muncskalandjai között!
2022 Munch Europe Kft. – Minden jog fenntartva!
A Munch weboldalán és az alkalmazásban elhelyezett tartalmat és képeket előzetes engedély nélkül tilos lementeni és/vagy kereskedelmi célra felhasználni.