Barion Pixel

A Munch és az Edenred közösen szervezi meg az Év Ételmentő Irodája versenyét

Bevezetés

Egyetek és nyerjetek! címmel a Munch, magyar ételmentő platform és az Edenred Magyarország, a hazai juttatási szektor 29 éve meghatározó szereplője szervezi meg az Év Ételmentő Irodája versenyét, amibe bármilyen budapesti, győri, debreceni és szegedi iroda nevezhet 

Írta: Belayane Najoua

Jelentkezés és részletek

 

Magyarországon egyre több kezdeményezés születik arra, hogy a fenntarthatóság jegyében elősegítse az élelmiszerpazarlás csökkentését. Az Edenred és a Munch között létrejövő stratégiai partnerség fontos mérföldkő ebben a folyamatban. A partnerség egyik jelentős lépése pedig az április 20. és május 20. között megrendezendő irodaverseny, ami lehetőséged ad arra, hogy az irodákat megcélozva a munkatársak együtt tudjanak (t)enni az ételpazarlás ellen. Így az ételmentéssel nemcsak a környezetért tehetnek a csapatok, hanem a csapatszellemet is növelhetik a verseny alatt.  

A verseny célja egyszerű: enni és nyerni, azaz a csapatoknak minél többet kell muncholniuk az egy hónap alatt. Ehhez egy plussz segítséget is adnak a szervezők, hiszen minden csapat egy egyedi kuponkódot kap a verseny idejére, ami extra 10% kedvezményt biztosít a munchokból a résztvevőknek. Végül az a csapat fog nyerni, amelyik a legaktívabban (t)ett a pazarlás ellen, vagyis amelyik létszámarányosan a legtöbb Munch csomagot szerezte be!  

A versenyre bármilyen budapesti, győri, debreceni és szegedi irodával rendelkező vállalat nevezhet egészen április 17-ig. A regisztrált csapatok létszáma maximum 20 fő lehet, minimális létszámkorlát nincsen. 

A győztes csapat pedig az Év Ételmentő Irodája cím mellett, 50.000 forint értékű munchkupont, bedrock.farm mikrozöldeket, Vilhemp lebomló evőeszközöket és egy fenntarthatósággal foglalkozó könyvcsomagot nyer meg.  

Az Edenredről

Az Edenred a világ egyik vezető digitális platformja, amely különböző szolgáltatásokat és fizetési megoldásokat kínál – a cég termékeit és szolgáltatásait munkavállalók milliói használják nap mint nap. Az Edenred szolgáltatásai egyedi hálózatot alkotnak több mint 50 millió munkavállaló, 850 000 munkáltató és 2 millió kereskedelmi partner számára, a világ 46 országában. 

Magyarországon több ezer munkáltató és több százezer munkavállaló ismeri és használja naponta a cég termékeit és megoldásait. A vállalat szolgáltatásai a hazai piacon is kiszolgálják a munkavállalói juttatások, eladás- és vásárlásösztönző megoldások, szociális juttatások területein felmerülő igényeket a legmodernebb Mastercard kártyás megoldásokon és hagyományos papír alapú utalványokon keresztül. 

Kategóriák: Uncategorized