Barion Pixel

20% visszajár! – Kedvezmény szabályzata

Bevezetés

Legyen minden nap a Föld napja! Az április 22-ei Föld napja alkalmából egy két hétig tartó kedvezménnyel készültünk nektek. Ha az általunk megadott helyek egyikén vásárolsz, akkor minden vásárlás után a rendelésed összegének 20%-át visszakapod Munch Money formájában.

Szabályzat

Hogyan kaphatod vissza a vásárlásod 20%-át?

  1. Vásárolj legalább egy munchot a promócióban szereplő partnereink egyikénél. A partnerek listáját ezen a linken érheted el, vagy ha a munchok között a 20% visszajár kategóriára szűrsz. 
  2. Ha az adott partnernél vásárolt munchot kifizetted, akkor automatikusan feltöltődik a rendelésedben szereplő termék árának 20%-val. (A feltöltésről egy visszaigazoló e-mailt is kapsz.)
  3. A megszerzett Munch Money-t 30 napig tudod felhasználni. 

Hogyan használd fel a Munch Money-t?

  1. Lépj be a Munch profilodba.
  2. Válaszd ki a számodra szimpatikus munchot, majd menj a pénztárhoz.
  3. A pénztárnál érvényesítsd a Munch Money-t. Fontos, hogyha jóváhagyod a Munch Money használatát, akkor a rendszer úgy érzékeli, hogy felhasználtad, függetlenül attól, hogy végül tényleg kifizeted-e a munchot vagy sem! Ugyanakkor abban az esetben sem veszik el a jutalmad ha végül nem veszed meg a munchot; egy olyan értékű kuponkódot kapsz, amennyi Munch Money-t elhasználtál, ezt az online felületen elérhető Kuponok menüpont alatt találod majd. (A kedvezmény nem átruházható, tehát csak az adott profillal használható fel.)
  4. Menj el a munchodért és élvezd az ételmentés örömét!

Ha további kérdésed lenne az áprilisi promócióval vagy a Munch Money-val kapcsolatban, akkor az [email protected] e-mail címen tudsz minket elérni. 

A játákszabály megváltoztatásának jogát fenntartjuk!

Jó ételmentést!

Kategóriák: Uncategorized