Szerezz ingyen Munch Money-t!

Bevezetés

Egy nagyon izgalmas fejlesztésbe szeretnénk bevonni Titeket! Korábban már említettük a Munch Money-t, ami kiegészítené vagy akár helyettesítené a kupon jutalmat. Ennek az elsődleges verziója nemrég lett készen. Most pedig lehetőséged van arra, hogy ingyen Munch Money-t szerezz a barátaid meghívásával. Nincs más dolgod, csak meghívni a barátaidat és amint ők leadták az első rendelésüket máris a Munch pénztárcádban landol a 500 forintnyi Munch Money. 

Hogyan működik a Munch referral rendszer?

  1. Lépj be a Munch profilodba és a Szerezz jutalmat meghívással menüpont alatt keresd meg az egyedi kódodat. 
  2. Másold ki a kódot és küldd el egy olyan barátodnak, aki még nem rendelt a Munch-on. Az nem baj, ha van már fiókja, a lényeg, hogy még soha nem adott le rendelést az adott fiókkal. (a személyes kódodat maximum 10 embernek küldheted el, így azt javasoljuk olyannak küldd el, aki tényleg fel fogja használni 😉)
  3. Bíztasd a barátodat, hogy adja a rendelést! A Te referral kódodat a meghívottadnak a kuponok mezőbe kell beírnia, mielőtt kifizetné a munchot.
  4. Amint a barátod leadta a rendelést máris a Munch pénztárcádban találod az 500 forintnyi Munch Money-t.

Hogyan használd fel a Munch Money-t?

  1. Lépj be a Munch profilodba.
  2. Válaszd ki a számodra szimpatikus munchot, majd menj a pénztárhoz.
  3. A pénztárnál érvényesítsd a Munch Money-t. Fontos, hogyha jóváhagyod a Munch Money használatát, akkor a rendszer úgy érzékeli, hogy felhasználtad, függetlenül attól, hogy végül tényleg kifizeted-e a munchot vagy sem! Ugyanakkor ebben az esetben sem veszik el a jutalmad; egy olyan értékű kuponkódot kapsz, amennyi Munch Money-t elhasználtál, ezt a Kuponok menüpont alatt találod majd. (A kedvezmény nem átruházható, tehát csak az adott profillal használható fel.)
  4. Menj el a munchodért és élvezd az ételmentés örömét!😋
Kategóriák: Uncategorized