Barion Pixel

Muncholás és coworking a KAPTÁRBAN kedvezményesen

Bevezetés

Neked is volt már olyan hirtelen támadt ötleted, amivel úgy gondoltad, hogy meg tudod váltani a világot? Minden összeállt a fejedben csak azt nem tudtad, hogy hol tudnál rajta dolgozni? A megoldás a coworking iroda. Nyitott ötlettámogató irodaterületek, amik a kreativitás és a tudásátadás központjaiként szolgálnak. 

Írta: B.N. 

Mi az a coworking iroda?

A coworking koncepciója a 90-es években kezdett el kialakulni, és Bernie DeKovennevéhez fűződik. Akkor ez az ötlet nagyon forradalminak tűnt, hiszen senkinek sem jutott eszébe, hogy egy nagy, közös térben több cég is együtt dolgozhat. 2005-ben Brad Neuberg nyitotta meg a világ első coworking irodáját San Franciscoban Spiral Muse néven. 

“A coworking területek olyan nyílt vagy félig nyílt irodahelyiségek, ahol szabadúszók és mikrovállalkozások munkatársai dolgoznak. A coworking irodákban különböző időtartamokra lehet kibérelni helyeket, de vannak olyan startup programok is, amik ingyenes irodahelyiséget biztosítanak az éppen induló vállalkozásoknak. Ilyen például a Start it is, ahol a MunCsapat dolgozik. A coworking iroda egyet jelent az ott dolgozóknak: stabil, jól működő, társasági irodakörnyezetet, amelyben a munkavállalók a legtöbb esetben saját maguknak oszthatják be az idejüket.”

A KAPTÁR közösségi iroda

A KAPTÁR 2012-ben nyitotta meg kapuit Budapest szívében a VI. kerületben. “A közösségi iroda, a kávézó és a nappali kedves keresztezése” – olvasható egy korábbi cikkben. Eleinte csak az alsó szint üzemelt, mint coworking iroda, majd a egyre nagyobb népszerűségnek örvendett, így a fenti részt is megnyitották, pár éve pedig a szemközt lévő KAPTÁR Happening-et, ami rendezvényhelyszínként szolgál. 2016-ban pedig az amerikai Forbes a Föld 5. legjobb coworking irodájává választotta.

KAPTÁR közösségi iroda Budapesten

Miért éri meg a KAPTÁRBAN dolgozni?

A KAPTÁR és a Munch együttműködésének köszönhetően a muncholók kaptárkupont, a kaptárosok munchkupont kapnak, ha pedig munchos és kaptáros is vagy egyben, akkor dupla kupon jár!

Ha a KAPTÁRBAN dolgozol, a kuponkódot ebben a cikkben találod. A kuponkód felhasználásával 15% kedvezményt vehetsz igénybe az első három vásárlásod során.

Mutatjuk a KAPTÁR közelében levő munchlelőhelyeket:

Akció!

Nemzetközi Kínai Munch

2990 Ft1550 Ft -48%
Elérhető
20:30 - 21:30 átvehető
Akció!

MiR Munch

3000 Ft1800 Ft -40%
Elérhető
20:00 - 23:55 átvehető
Akció!

à table! – Madách Munch

3500 Ft1900 Ft -45%
1 maradt
17:00 - 18:30 átvehető
Akció!

Jókenyér Nagymező u. Péktermék Munch

2600 Ft1290 Ft -50%
2 maradt
17:30 - 18:45 átvehető
Akció!

Starbucks Bazilika Munch

3600 Ft1650 Ft -54%
Elfogyott
10:00 - 20:30 átvehető
Akció!

Fittnass Vegán Munch

2780 Ft1390 Ft -50%
Elfogyott
15:00 - 17:45 átvehető

Ha pedig muncholó vagy, akkor az első bérletvásárlásodból 15% kedvezményt kaphatsz az “ételmentő kuponkóddal, míg ha napijegyet szeretnél vásárolni, akkor a félnapi jegy áráért teljes napi jegyet kaphatsz egyszeri alkalommal, ugyanúgy az “ételmentő” kuponkódot használva. 

KAPTÁR coworking iroda jegyárak
  1. Költséghatékonyság: Coworking irodából dolgozni sokkal költséghatékonyabb, mint irodát bérelni, így többet lehet a vállalkozásra fordítani. Az olyan infrastruktúrai elemeket, mint a közösségi terek, közös konyha, skype szobák és tárgyalók rövid hívásokhoz, készen kapod a KAPTÁRBAN, és tagként hozzáférsz az állandóan változó és izgalmas network-höz is, mint a zárt facebook csoport, Slack Community csatorna, intranetes felület, belsős hírlevél, amely hasznos szakmai kapcsolatokat, új, potenciális ügyfeleket hozhat számodra.
  2. Rendszeres programok: Minden szerdán, 12:30-kor közösségi ebéd van az irodában, amely remek alkalom új emberek megismerésére.  Emellett rendszeresen vannak külsős szakmai programok, közös főzések, vagy egy jó péntek esti borozás. Ha pedig neked jutna eszedbe valami, akkor felvetheted a zárt Facebook csoportba. 
  3. Fogadj barátot vagy ügyfelet ingyen: Ügyfél, vagy akár barát fogadása húsz percig ingyenes a nyitvatartási időben. 
  4. Nincsenek rejtett költségek: A teljes irodai infrastruktúra és az Internet használata a tagság részét képezi, ezen felül a hosszabb idejű tárgyalóhasználat, a nyomtatás, a kávézás, a irattároló- vagy raktárbérlés mind kiegészítő szolgáltatásnak minősül, ezek díjait nem tartalmazza a bérlet, viszont kedvezménnyel lehet igénybe venni. (ezekről bővebben itt olvashatsz)
Kategóriák: Tippek Címkék: