Barion Pixel

Nyerj munchmaszkot vagy munchkupont!

Még csak alig 5 hónapja indultunk és a Munch máris meghódítja a második legnagyobb magyar várost: Debrecent. Reméljük ti is örültök, mert mi már nagyon izgatottak vagyunk. Most egy kis nyereményjátékkal kedveskedünk nektek, amiben munchmaszkot és munchkupont tudtok nyerni. Íme a játékszabályok!

Írta: Belayane Najoua

Hogyan működik a Munch nyereményjátéka?

Ha munchmaszkot szeretnél nyerni:

  1. Hívj meg 100 embert bármely Facebook csoportba  (Budapest/Pécs/Debrecen/Szeged/Győr).

  2. Küldj egy screenshotot arról, hogy meghívtad a 100 embert.

  3. Küldd el a screenshotot a [email protected] e-mail címre. Egyszerre 20 embert tudsz meghívni, így 5 screenshot-ra lesz összesen szükségünk. 

  4. Vedd át a maszkot személyesen bármely fentebb említett városban!

Ha 2000 forintos munchkupont szeretnél nyerni:

 

 

  1. Beszélj a kedvenc kajáldás helyeddel/kávézóddal/pékségeddel a Munchról. Mondj el mindent, amit csak tudsz rólunk és amit szeretsz bennünk.

  2. Ha a helynek tetszik a közösségünk, akkor írd meg a [email protected] e-mail címre a hely: nevét, címét, telefonszámát és azt, hogy mikor kereshetjük. (célszerű a nyitvatartási időt elküldeni, hacsak Ő személyesen mást nem mond)

  3. Várj amíg felkeressük, egyeztetünk velük és ha a hely csatlakozik, akkor már küldjük is neked a 2000 forintos munchkupont.

  4. Menj és próbáld ki a kedvenc helyed úgy ahogy még sohasem – egyél jót és tegyél jót!

Mi az a Munch ?

A Munch.hu egy olyan közösség, ami az ételpazarlás komplex problémájára kínál megoldást: 

 

A Munch.hu egy honlap, amin keresztül éttermek, pékségek, és szállodák kedvezményesen értékesítik az el nem adott, de jó minőségű ételeket. A Munch-al nem csak jó áron tudsz enni, hanem könnyedén tehetsz az ételpazarlás ellen is.

 

A Munch.hu-on már több, mint 100 vendéglátóhely és élelmiszerbolt kínálja kedvezményesen az el nem adott ételeit, munch-ok formájában, amiket a honlapon keresztül lehet lefoglalni és kifizetni, majd egy adott idősávban átvenni a vendéglátóhelyen. A Munch alapelve, hogy kizárólag friss, fogyasztható és érintetlen étel kerülhet bele a csomagba, illetve az étteremnek az étel eredeti áránál minimum 40%-al olcsóbban kell kínálnia a csomagokat. 😁🍲🔰

 

Egy különleges eleme a munchoknak, hogy a vásárlók nem tudják előre mi is lesz pontosan a csomagban. A meglepetés ami a Munch.hu használatával jár, még izgalmasabbá teszi a rendelést.  „Az kerül bele a csomagba, ami éppen az adott napon megmarad, így a meglepetés öröme mellett új fogásokat is fel tudunk fedezni, miközben nem kell azon gondolkodni, hogy mit is együnk. A kezdetektől egyeztettünk vendéglősökkel, üzletvezetőkkel, beépítettük a visszajelzéseiket: egy minél egyszerűbb platform kialakítására törekedtünk” – nyilatkozta Bence, a Munch.hu egyik társalapítója egy korábbi interjúban.

Kategóriák: Munch Címkék: , , ,